bruphoto
Galleries in English
Brunkman Photography's Helsingborg galleries at Sphosting
Gallerier på engelska

Helsingborg - Home town of Brunkman Photography
 Forum
Har du frågor och / eller synpunkter om innehållet här kan du posta dem i forumet.
Forum

 Navigering
För att se större bilder klicka på rubriken invid bilden. Använd webläsarens Tillbaka-knapp för att komma tillbaka till den här sidan.
Tips: Högerklicka på länken och välj Öpnna i nytt fönster. Då öppnas bilden i ett nytt webläsarfönster och du behöver bara stänga det för att komma tillbaka hit.
Helsingborg.se

pilUpp

 Viktigt!
Om en länk inte skulle fungera vill jag att du meddelar mig detta så att jag kan åtgärda det. Tala om vilken länk det gäller.

Se fler bilder!

Helsingborgs Dagblad

pilUpp
Ramlösa

Ramlösa brunnspark
Gammalt hus i brunnsparken
Ramlösa är av Helsingborgs sydliga stadsdelar. Det är ett litet samhälle som dock är vida känt tack vare hälsobrunnen. Ja, och så har de ju vattnet! Trots att det ligger nära har jag inte besökt Ramlösa särskilt ofta. Jag har därmot cyklat igenom där ett stort antal gånger.
Så var det uttalet. Många uttalar det som ram i tavelram, men rätt uttal ska vara med kort a-ljud: rammlösa. Så det så!

Ramlösa brunnspark

Fotona tagna 08 maj 2003
Hus i brunnsparken
Vackert trähus
Det finns ett antal vackra gamla trähus i brunnsparken. Detta är ett av dem. Jag vet inte när något av dem är byggt, men det var säkerligen ganska länge sedan.

Vackra hus
Vackra trähus
Detta är samma hus som på förra bilden plus ett som ligger alldeles intill. Det finns fler här och jag lär återkomma med foton på dem. Det kan faktiskt bli ett eget litet galleri, kanske.

Hus nere i parken
Hus nere i parken
Vad denna byggnad används till är jag inte säker på, men jag skulle tro att det är här man håller till när man har artistuppträden i parken. Huset ser i alla fall tämligen pampigt ut.

Vy över parken
Parken i vårskrud
En vy över en del av brunnsparken. Här är vackert nu och här var minst lika vackert i höstas när träden flammade av höstfärger. Den här dagen doftade det av blommande Månviol.


Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved
Valid CSS!