bruphoto
Galleries in English
Brunkman Photography's Helsingborg galleries at Sphosting
Gallerier på engelska

Helsingborg - Home town of Brunkman Photography
 Forum
Har du frågor och / eller synpunkter om innehållet här kan du posta dem i forumet.
Forum

 Navigering
För att se större bilder klicka på rubriken invid bilden. Använd webläsarens Tillbaka-knapp för att komma tillbaka till den här sidan.
Tips: Högerklicka på länken och välj Öpnna i nytt fönster. Då öppnas bilden i ett nytt webläsarfönster och du behöver bara stänga det för att komma tillbaka hit.
Helsingborg.se

pilUpp

 Viktigt!
Om en länk inte skulle fungera vill jag att du meddelar mig detta så att jag kan åtgärda det. Tala om vilken länk det gäller.

Se fler bilder!

Helsingborgs Dagblad

pilUpp
Staden by night

Stortorget i julbelysning
Stortorget i julbelysning
Det är något visst med bilder tagna under dygnets mörka timmar, kanske i synnerhet bilder från en stad. Alla ljus från gatlampor, fordon och skyltar bildar en särskild stämning. Vid juletid förstärks denna stämning med alla ljusslingor som satts upp, granar som lyser och skyltfönstrens julpynt. Är det sedan snö på marken blir det ju inte precis sämre.


Centrum i julbelysning

Fotona tagna i december 2001
Kungstorget
Kungstorget
Alldeles invid centralhamnens kaj ligger detta lilla torg. Här var tidigare en parkeringsplats och ett färjeläge. Då hette det Kungstrapporna. Nu är det alltså ett torg som här ligger i det närmaste folktomt.

Järnvägsgatan
Järnvägsgatan
Denna stadens pulsåder har fått de kantande träden klädda i ljusslingor. En del av husen har även de julpyntats. Mycket arbete för en kortare tids njutning.

Stortorget
Stortorget
Nedanför den vackert belysta Kärnan breder Stortorget ut sig. Nu även med en stor julgran. Det ser fridfullt ut. Tyvärr är nutidens jul allt annat än det.


Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved
Valid CSS!