content Brunkman Photography - Images of Sweden  Evening view
  Index     Om bruphoto     Gallerier     Underdomäner     Siter  

Information
om den här sidan

På den här sidan finner du kortfattade beskrivningar av de underdomäner som för närvarande finns här på Brunkman Photography. Efter varje beskrivning finns en eller flera länkar till underdomänen i fråga, men du kan även använda länkarna i menyn till höger. Denna meny finns för övrigt på samtliga huvudsidor här.

bar


Växter i Skåne
Växter i Skåne är min egen lilla nät-flora som jag påbörjade redan 2002. Då saknade jag emellertid plats för den på nätet. Det ändrade sig när jag hösten 2003 skaffade mig min egen domän.
I Växter i Skåne beskrivs ett antal, just nu drygt 200, olika växter som man kan finna i NV Skåne. Ja, de finns givetvis inte bara här. Varje växt har sin egen sida med lite informativ (hoppas jag) text och en eller flera bilder.
Växter i Skåne ska så småningom renoveras och omstruktureras.

Enter »
Satsa på Mig!
Profil, eller Satsa på Mig! som jag oftast kallar den, är en presentation av mig och mina kunskaper. Är du arbetsgivare eller söker efter någon att sponsra är detta något för dig. Här kan du läsa om mig, vad jag kan och vad jag gjort. Du kan se prov på mitt kunnande i form av skrivna stycken, foton och grafik. Även sidorna i sig är ett prov på mina kunskaper inom webdesign.
Du kan även ladda ner mitt CV, och en bilaga till det, eller bara skriva ut ett ex om du föredrar det.

Enter »
birds @ bruphoto
Birds (fåglar) handlar helt och hållet om fågelskådning, en hobby jag hållit på med sedan slutet av sextiotalet. Det är fortfarande lika kul och intressant. Som många ornitologer för jag obsbok över vad jag ser när jag är ute. Det har hunnit bli några stycken nu. Här är det än så länge främst 2004 som jag visar, men det kommer att bli mer framöver.
Förutom obsboken kan du se en del fågelfoton jag tagit. Så här långt är det främst skannade diabilder som jag lagt upp, men även här ska det bli mer.
Det finns även en obsbok som du kan skriva i om du sett något du vill dela med dig av. Du kan även använda den till att ställa frågor till mig. Allt seriöst besvaras - allt trams raderas.

Enter »
Images of Sweden
IOS, förkortning för Images Of Sweden, handlar helt om fotografering - natur, landskap och blommor. Fotona är främst från 2003 och visas inte någon annanstans (tror jag). Det ska i så fall vara i Flora. IOS är uppdelat i två avdelningar:
 Blomfoto L. Brunkman är uteslutande foton av vilda blommor och växter.
 Nature Photography visar foton av natur och landskap.
Båda avdelningarna kom till som ett experiment i webdesign. Jag tycker själv att resultatet blev rätt bra.

Enter »

Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved!