content Brunkman Photography - Images of Sweden  Evening view

Information

Om denna sidan
Sedan tillkomsten av min första fotosite (det var 1998) har otaliga gallerier kommit och gått. Många av dem är dock fortfarande uppe. Några är på engelska, några på svenska. För svenska gallerier kan jag rekommendera (förutom den här siten) ett besök på min Passagen-site.
På denna sidan hittar du länkar till alla mina större gallerier. Använd rullgardinsmenynerna till att titta runt. Notera dock att länkarna i dessa menyer går direkt till gallerierna. För att gå sitens indexsida använd indexlänkarna i tabellen nedan.
Varning! På grund av att siterna listade här är gratissiter kommer du att möta olika former av annonsering såsom banners, pop-ups och pop-unders. De är placerade där av webvärden så skyll inte detta på mig! :)
Njut av fotona!

Beskrivningar & länkar

Sitebeskrivningar
Nedan är en lista över mina andra fotositer. De är inte listade i någon särskild ordning.

Brunkman.com Sphosting (Engeska)
Detta var mitt högkvarter (se Om sidan) innan den här siten såg dagens ljus. Jag har lagt upp ett stort antal gallerier här, men det blir nog inte fler där nu. Det är numera en betald domän och jag har bestämt att lägga upp annat där. Exakt vad har jag inte bestämt än :).

· Uppdatering
Under hösten 2004 gjordes en ganska omfattande uppsnyggning av de vanliga gallerierna. Bilderna förminskades visserligen men placerades i behändiga pop-ups med javascript. Galleriet med de klickbara tumnaglarna togs bort.
Under sommaren 2005 arbetade jag på en ny startsida och några underliggande sidor. Efter många om och men blev det bra och jag kunde lägga upp sidorna. De fungerar både i Firefox och Internet Explorer och har till och med fått W3C.org:s ikoner!


Index

lucmart på Passagen (Svenska)
Denna site var min allra första och var ursprungligen helt ägnad åt att visa skrivet material (Ja, jag skriver också). Senare la jag upp ett par fotogallerier då jag inte hade någon annan plats för dem. Numera är här ett flertal gallerier.

· Uppdatering
I april 2003 gav jag siten en välbehövlig ansiktslyftning och i november la jag upp de kompletterande gallerierna i Brunkman Photography presenterar. Därefter har det bara blivit några mindre, kosmetiska uppdateringar där.


Index

webblarry på Tripod (Svenska / Engelska)
Min första internationella site och högkvarter. Här finns en del olika saker bl a "konstverk" och några fonter. Ja, och foton, naturligtvis.

· Uppdatering
Jag gav sidan en nödvändig ansiktslyftning 2003-12-25

Notera! Några fler uppdateringar kommer ej att göras här och siten kommer sannolikt att avvecklas.


Index
bruphoto Sweden
Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved!