bruphoto's Helsingborg

Fångat på bild
22 augusti 2006 -- Moln
Moln över Fredriksdal.
Bilden >>

5 juni 2006 -- Idisslare
Ko på en äng
Bilden >>

21 mars 2006 -- Månviol
Vinterståndare
Bilden >>

30 januari 2006 -- Tö
Snön har börjat smälta.
Bilden >>

17 januari 2006 -- Ekorre
Ekorre med ett äpple.
Bilden >>

LarryDesigns
Kort om sektionen
När man fotograferar mycket, som jag gör, blir det ofta foton över. Foton som inte får plats någonstans trots att det kan vara en hel serie från ett ställe. Det är dessa foton denna sektion är till för. Här kommer alla foton som inte platsar någon annanstans att hamna.
Välkommen!

Om gallerierna
Gallerierna nedan presenteras i omvänd kronologisk ordning, d v s det senast inlagda galleriet står överst.
Notera! Gallerierna öppnar i javascript popups. Skulle det inte visas något nytt fönster håll nere Ctrl och klicka en gång till.

Gallerier!

16 november 2006 -- Höstbilder
Efter en till synes oändlig räcka av gråmulna, regntunga dagar blev det denna dag äntligen solsken. Det passade ypperligt då jag kunde gå till jobb och slippa utgifterna för buss eller taxi. I Fredriksdalsskogen stannade jag en liten stund och tog dessa bilder. Det är inte första gången jag tar höstbilder, och en sak är helt säker: Det är inte sista gången heller!
Galleriet innehåller 7 bilder
Bilderna >>

04 november 2006 -- Vågor och brottsjöar
Denna blåsiga men annars rätt fina lördag begav jag och min vän oss ner till Vikingstrand för att fotografera vad där nu kunde finnas. Det blev mest bilder av vågor som i en oändlig ström rullade in mot land. En del var rätt beskedliga medan andra visade mer kraft. Några hade även fräckheten att stänka ner oss eller försökte dränka våra skodon. Vi klarade oss undan med lite stänk på byxorna. Den här gången.
Galleriet innehåller 11 bilder
Bilderna >>

17 september 2006 -- Råådalen
Råådalen är en plats jag gärna besöker. Här finns både ett tämligen rikt fågelliv och vacker natur. Många fina motiv för en hängiven naturfotograf. Idag, valdagen, valde jag att bege mig hit. Dels ville jag komma ut en stund och dels (kanske främst) ville jag testa en "ny" kamera: en Pentax Zoom90.
Läs mer om testen här>>
Galleriet innehåller 11 bilder
Bilderna >>

09 september 2006 -- Karpar och gräsänder
Min vän Stellan och jag begav oss till Krematoriet för att fotografera karpar. Stellan hade nämligen kommit på att om man slänger ut en skiva bröd kommer karparna. Det stämde verkligen och vi fick många glada skratt när karparna när,ast slogs om brödskivorna. Änderna som vanligen ser till att ta för sig höll sig avvaktande och hade tydlig repsekt för djuren från djupet.
Galleriet innehåller 7 bilder
Bilderna >>

04 juni 2006 -- Rhododendron i Vikingsberg
Vikingsbergsparken på Tågaborg - min barndoms park. En varm dag i början av juni begav jag till mina forna hemtrakter. Jag hade tänkt fotografera rosor inne i rosenträdgården. Dessa var dock små, långt från att blomma och dessutom omärkta. Det blev att jag fotograferade rhododendron i stället. Sådana fanns det gott om och i olika färger och former.
Galleriet innehåller 8 bilder
Bilderna >>

01 mars 2006 -- Snö - En skog i vitt
Vintern var inte bara lång i år, den bjöd även på ovanligt mycket snö. I början av mars hoppades vi nog alla på att den gamla snön skulle smälta undan och små våtecken skulle visa sig. I stället kom det mer snö och allt blev ett vackert vinterlandskap. Kameran låg i rygsäcken när jag cyklade till jobb och det behövdes ingen vidare inspiration för att ta fram den.
Galleriet innehåller 5 bilder
Bilderna >>

03 februari 2006 -- Råådalen och Råå hamn
Ledighet och vackert väder inbjöd till utflykt denna fredag. Temperaturen var inget att yvas över, men då det knappt var någon vind gjorde det inte så mycket. Det blev en riktigt skön vinterdag som visserligen inte bjöd på någon strömstare, som jag hoppats, men ändå hade mycket att ge. Här följer några av de foton jag tog.
Galleriet innehåller 10 bilder från Råådalen och 10 från Råå hamn.
Bilderna >>

30 januari 2006 -- Frostklädd skog
Natten hade varit både kall och dimmig och på morgonen var allt täckt av ett lager dimfrost. Jag hade som vanligt kameran med mig och kunde inte motstå att ta några kort. Det ångrade jag inte trots att jag kom lite för sent till jobb.
Galleriet innehåller 4 bilder
Bilderna >>

Copyright © 2006 Brunkman Photography - All rights reserved