thmubs Brunkman Photography - Images of Sweden
Året i bilder

Hej, och välkommen hit!
Ännu ett år har gått och det har blivit dags för mig att sammanfatta den fotografiska delen av det. Jag har tagit en hel del foton, även om det inte blev på långt när så mycket som under perioden 2002 - 2003. Då tog jag å andra sidan extremt många (för många) filmer.

Under 2005 var jag en hel del ute i Kulla Gunnarstorp, fler gånger än på många år, varför det blir en hel del bilder därifrån. Vill du se alla bilder jag tagit där under året klicka på "Kulla Gunnarstorp" i menyn till höger. Där hittar du även andra ställen jag besökt med min kamera, men även en sektion med 2004 års fotografering. Vill besöka någon av mina underdomäner här, och se mer bilder, rekomenderar jag att du klickar på länken "Startsidan" och väljer någon underdomän där. Du hittar länken till sidan längst till vänster under titelgrafiken.

Så presenteras året
Tidgare har jag presenterat det gångna året antingen i ett galleri med årets i mitt tycke bästa bilder, eller, som för 2004, i en sektion med såväl gallerier och exkursioner som en sida med årets bästa bilder. För 2005 gör jag på ett nytt sätt: presenterar bilderna månad för månad. Det är min förhoppning att denna variant ska vara lite mer underhållande än ett vanligt galleri.

Antalet bilder varierar kraftigt mellan månaderna. Under första kvartalet tog jag, till exempel, inte många bilder alls medan jag under hösten tog väldigt många. Då var jag mycket ute i Kulla Gunnarstorp och där tar jag nästan alltid många bilder. Där finns mycket att fotografera och jag kan utlova många bilder därifrån även under kommande år. Som du förmodligen sett som saknas både januari och februari i menyn till höger. Det beror på att jag helt enkelt inte tog några foton under de månaderna.

Mycket nöje!

My name
Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved!