thmubs Brunkman Photography - Images of Sweden
Året i bilder

November månad
Mulen himmel, svagt dagsljus, dis, dimma och regn. Så brukar man (jag) oftast beskriva november och det är även så denna månad brukar te sig. Bortsett från dimma så var det så november oftast såg ut i år. Men det fanns dagar med riktigt fint väder. De var dock som den gamle mannens tänder: få och med långt emellan. En av dessa dagar inföll turligt nog en veckohelg (13/11)

November är väl inte direkt någon fågelmånad man talar om, även om det är då man börjar få se de norrländska strykfåglarna dyka upp här nere. Även en och annan örn kan visa sig om man har tur (och är på rätt ställe). Jag företog endast två utflykter. Den första gick till Bruces skog (Långeberga, 4/11) och den andra ut till Kulla (13/11). Under den senare hade jag dessutom tur med vädret.
Obs! Har du tittat i mina andra avdelningar kan du ha sett några av bilderna här tidigare. Om inte, håll till godo!

Månadens bilder

Bruces skog  4 november (Långeberga)

Helsingsborgs nyaste strövområde, Bruces skog, har invigts efter att man först gjort det mer tillgängligt för allmänheten. Jag besökte området för att ta reda på vad man gjort. Det var en del och allt var inte till det bättre. Läs mer om det här!.

Eklöv med droppar  Fallen bok i skogen  En av gångstigarna  Vy mot östra delen 

Rosor på Flora Linnea  10 november

Jag går på praktik på Flora Linnea och har ofta kameran med mig. Där är vackert och där finns en hel del att fotografera. Huset där butiken är inrymd är en f d gammal prästgård i korsvirke som bara den är ett nog så fint fotoobjekt. Här blir det dock enbart objekt från växtriket.

Old Blush  Nypon av Golden Wings  Old Blush  Englands Rose 

Kulla Gunnarstorp  13 november

Enda besöket här denna månaden. Förra gången sprakade träden av färge, den här gången var de flesta träd kala. Vädret var tämligen vackert med en sol som stundom gömde sig bakom passerande moln. För att se fler bilder från besöket är det bara att gå till min Kulla-avdelning.

Nyligen upprensad bäck  En gammal bok  Den mindre grusvägen  Den mindre grusvägen bar

Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved!