thmubs Brunkman Photography - Images of Sweden
Året i bilder

Augusti månad
Det kan vara lite si och så med vädret i augusti, men oftast bjuds man på väldigt många dagar med fint och varmt sommarväder. Augusti är ju dock den sista av sommarmånaderna. Årets augusti var måhända lite bättre än fjolårets, fast egentligen skilde det inte mycket alls.

I augusti börjar det på allvar hända saker i naturen. Bland annat börjar bivråkarna sin resa söderut. Jag var skam till sägandes inte ute mycket alls i augusti; egentligen vid endast två tillfällen varav ett var ett besök i Kulla. Å andra sidan tog jag fler foton än tidigare under året. Alltid något. Kameran fungerade på ett ganska tillfredsställande sätt, vilket ju underlättade (inte minst humöret!).

Månadens bilder

Fotorunda  22 augusti (Örby ängar - Ättekulla)

Med en temperatur på strax över tjugo grader och solsken var det skönt att ge sig ut på cykeln. Skåda lite fågel och ta några foton stod på programmet och jag kom att göra båda delar. Dock blev det nog lite mer fåglar än foton.

Vägen vid skjutbanan  Blomkalk av väddklint  Renfana  Ättekullavy 

Kulla Gunnarstorp  23 augusti (Enda besöket i augusti)

Jag hade inte varit i Kulla sedan i våras (1/5) så det kändes befogat och kul att bege sig dit. Det hör till sällsyntheterna att man går lottlös därifrån. Man får alltid se / uppleva något. Vad jag såg och upplevde ämnar jag inte gå in på här. Det står att läsa i min Kulla Gunnarstorp-sektion (Länk i menyn). Några foton ska jag dock visa här.

Äldre hygge  Del av hygget  Vägen igenom  Den mindre grusvägen 


bar

Copyright © Brunkman Photography - All rights reserved!